CAP D’ANY A LA RIOJA (DEL 30 DESEMBRE AL 3 DE GENER)

650,00

CAL TINDRE PRESENT QUE DAVANT DE LA SITUACIÓ ACTUAL DE LA COVID19 ELS ITINERARIS PODEN SOFRIR ALGUNA MODIFICACIÓ, O PODEM TROBAR MONUMENTS TANCATS.

Esborrar
SKU: N/A Categoria:

Detalls del producte

ITINERARI

 

Dia 30 de desembre, dimecres:

 

Eixida de València direcció a Autol, on podrem gaudir d’unes espectaculars formacions geològiques: el Picuezo i la Picueza. Després ens acostarem fins a Arnedillo, on podrem gaudir de les seves saludables termes i recórrer, en un suau passeig, un petit tram de la ruta de les ermites fins al Mirador del Buitre.
Arribada a Logronyo i allotjament a l’hotel.

 

Dia 31 de desembre, dijous:

Ens acostem a la comarca de Cameros, on ens espera el poblet de Soto en Cameros, pintoresca població enclavada en el canó del riu Leza. Anirem caminant fins al Mirador del Riu Leza. Visita al poble.

A la vesprada temps lliure i descans per a després gaudir del Sopar de Nit de cap d’any.

Dia 1 de gener, divendres:

 


Dia 1 de gener, divendres:

Ens acostarem fins a Ezcarayen el que, a part de recórrer el seu bell centre històric, realitzarem una bonica ruta de senderisme entre pasturatges i deveses de roures i fagedes (“Sendera de la Devesa de Lanuza”: 6,5 km. i 183 metres de desnivell acumulat) just en la muga de La Rioja amb Burgos, en plena Serra de la Demanda. A la vesprada ens acostem fins a Santo Domingo de la Calzada, una veritable joia a la meitat del Camí de Santiago. No podem deixar de visitar la seua Catedral amb el seu gall i gallina vius en el seu interior.  Retorn a Logronyo.

 

 

Dia 2 de gener, dissabte:

 

Anem al bressol de dues llengües: el castellà i el basc tenen les seues primeres referències escrites San Millán de la Cogolla. Des del Monestir de Yuso (conegut amb El Escorial de La Rioja) ens internarem en un frondós bosc de pins, roures i avellaners, que en només 2,9 km. ens acosten fins al monestir de Dalt. Després de visitar aquests singulars llocs ens anirem a Nájera, ciutat enclavada també en ple Camí de Santiago. El seu Monestir de Santa María la Real, a més de Panteó Real del Regne de Pamplona (antecessor del Regne de Navarra), és una veritable joia arquitectònica que no hem de passar per alt.
Vesprada lliure a Logronyo per a realitzar les últimes compres.

 

Dia 3 de gener, diumenge:

 

Visita a la cova dels Cent pilars a Arnedo. Després d’aquesta visita emprendrem el retorn a València. Dinar per lliure en ruta.

 

 

Informació addicional

Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “CAP D’ANY A LA RIOJA (DEL 30 DESEMBRE AL 3 DE GENER)”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

678339648

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon:

Consent l'ús de les meues dades personals segons els termes establits en aquesta Política de privacitat