CAP D’ANY A PETRA, UNA CIUTAT ESCULPIDA EN LA PEDRA ( DEL 28 DE DESEMBRE AL 4 DE GENER)

1.690,00  (+290,00 taxes d'aeroport)

Esborrar
SKU: N/A Categoria:

Detalls del producte

ITINERARI

 

28.- Dec .- VALENCIA / AMMAN

 

Presentació en l’aeroport de València a les 10:00 per facturar el vol amb destinació Amman via Istanbul, arribada tràmits de visat, trasllat a l’Hotel i allotjament.

 

29.-Dec – AMMAN /KERAK/AQABA

Desdejuni a l’hotel, a l’hora prevista eixida bus cap a Kerak per visitar la seua imponent fortalesa de l’època dels croats. Dinar. Trasllat Aqaba, situada en el Golf que porta el mateix nom, fresca i alegre ciutat sobre el Mar Roig. Allotjament en Hotel.

 

30 -Dec – AQABA/ WADI RUM / PETRA

Desdejuni a l’hotel i matí lliure per gaudir del mar en Aqaba. Eixida en direcció al famós desert del Wadi Rum, on Sir Lawrence d’Aràbia es va establir per encapçalar als exèrcits àrabs en rebel·lió contra els otomans. Dinar. Recorregut en vehicle 4 x 4 per contemplar l’impressionant paisatge, de suaus dunes i abruptes penya-segats. Eixida cap a Petra i  visita nocturna al famòs temple tallat en la roca. Allotjament en hotel.

 

31 Dec- PETRA

 

 

Desdejuni a l’hotel. Visita a l’extraordinària ciutat de Petra (amb dinar inlòs), edificada pels nabateus, nòmades beduïns que fa 2.000 anys van crear una meravella fortificada, aprofitant les fissures i coves de la roca rosada. S’accedeix a Petra a través del “Siq”, una immensa i tortuosa esquerda en l’arenisca, d’1 quilòmetre de longitud, que facilitava la protecció i evitava les invasions de l’exterior. Per aquest motiu la ciutat romangués oculta per als occidentals durant segles. Una vegada a l’interior, visita de l’impressionant temple tallat en la roca El-Jazneh “el tresor”, de 40 metres d’altura i gairebé 30 de longitud, una de les restes més sumptuoses de l’antiguitat. Així mateix es visitarà el Teatre Romà, les Tombes Reals, cases de diversos períodes, cambres funeràries, salons de banquets, banys, etc. Finalitzada la visita tornarem a l’hotel, per a un breu descans, i tornarem a la visita nocturna de Petra que comença a partir dels 20:30. En finalitzar retorn a l’hotel per gaudir del sopar de Cap d’Any.

 

 

01-Gen. PETRA/AMMAN

 

Desdejuni a l’hotel, eixida en direcció cap al Mar Mort, situat a 400 metres per sota del nivell del mar, conegut per la salinitat de les seues aigües i les seues propietats terapèutiques, es creu que fou la llegendària ubicació de les ciutats de Sodoma i Gomorra. Temps lliure per relaxar-se. Dinar i a l’hora prevista per a l’eixida cap a Amman. Arribada a l’Hotel, allotjament.

 

02.-Ena – AMAMN/ CASTELLS DEL DESERT/ AMMAN 

 

Desdejuni i dia dedicat a les visites als Castells del Desert, amb dinar inclòs per visitar aquestes construccions de l’època Omeia, a principis del S. VIII, situat en un oasi protegit per ser lloc de niu de moltes espècies d’aus migratòries, famós per tractar-se del lloc on Sir Lawrence d’Aràbia, va situar el seu campament durant la revolta àrab. Finalitzada la visita tornada a Amman. Allotjament.

 

 

03.-Ena – AMMAN /AJLOUN/JERASH/AMMAN

 

Visita del Castell de Ajloun, situat a la muntanya Auf, va ser construït a la muntanya Auf, construït l’any 1.184 per les tropes de Saladino, per protegir a la ciutat dels atacs dels croats. Dinar. Eixida per Jerash, coneguda com la Pompeia de l’Est, i una de les més famoses ciutats d’Orient durant l’Imperi Romà. Visita de l’Hipòdrom, Arc del Triomf, l’Àgora i la seva columnata, els Teatres el Temple d’Artemisa, etc. A primera hora de la vesprada torno a Amman, per realitzar la visita panoràmica de la ciutat. Retorn a l’hotel.

 

 

04.-Ena – AMMAN/VALÈNCIA

 

A primera hora, eixida cap a l’aeroport per agafar el vol nocturn amb destinació València via Istanbul.  Arribada prevista a les 12:00.

 

 

 

 ENS ACOMPANYARA ROSA SANCHEZ + guia local

 

  • Tiquet aeri de línia regular amb la companyia Turkish Airlines

 

  • Bus per a tot el recorregut

 

  • Allotjament als hotels ****/*****

 

  • 6 dinars en restaurants locals + sopar de cap d’any

 

  • Entrades als llocs esmentats en l’itinerari

 

  • Assegurança bàsica de viatge

Informació addicional

Pes290 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “CAP D’ANY A PETRA, UNA CIUTAT ESCULPIDA EN LA PEDRA ( DEL 28 DE DESEMBRE AL 4 DE GENER)”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

678339648

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon: