CANTABRIA, DESCOBRINT “LA TIERRUCA”(del 15 al 23 d’agost)

895,00

Un viatge que ens portarà per terres cantabres on la natura i la monumentalitat es donen la mà, platges espectaculars, acantilats, valls eternament verdes, muntanyes escarpades i suaus pujols, gastronomia i pobles pintorescos, monestirs, casones, coves amb pintures rupestres i formacions naturals úniques. Ciutats senyorials i marineres. Una climatologia que la va fer refugi en estiu de les clases altes i de la reialesa. A mes a mes farem un tomb per La Rioja visitant Santo Domingo de la Calzada i Najera, i Tudela a Navarra. Un complet recorregut per Cantabria

Esborrar
SKU: N/A Categoria:

Detalls del producte

ITINERARI

 

Dia 15 d’agost.-  València – Tudela

 

Eixida de València, arribada a Tudela i allotjament.

Visita a la Catedral i passejada per la ciutat.

 

 

Dia 16 d’agost.- Tudela – Santillana del Mar

 

Eixida de Tudela i arribada a dinar a Santillana el poble de les tres mentides, ni és santa, ni és “llana”, ni té mar.

A la vesprada passejada pel poble i visita a la imponent Col·legiata romànica.

 

 

Dia 17 agost.- Santillana- Altamira –  La costa quebrada

 

Desdejuni. Al matí visita al museu d’Altamira on admirarem la reproducció de la cova.

Per vesprada recorrenrem  la costa quebrada i les espectaculars platges de SuancesValdearenas en el Parc de Dunes de Liencres, El madero, El PortioLangre
Santillana Suances.

Tornada a Santillana del mar.

 

Dia 18 d’agost.- Santander

Desdejuni. Visitarem la capital de Cantàbria un entorn natural privilegiat, una de les ciutats més boniques de l’estat. Oberta a la mar amb la seua platja del Sardinero,  l’elegant passeig de Pereda i els Jardins del Piquio. Visitarem la península de la Magdalena amb el Palau de la Magdalena allotjament estival de la cort d’Alfons XIII i actualment seu de la Universitat Melendez Pelayo. També descobrirem l’espectacular indret del Cap major amb el seu far, a la ciutat la Catedral i la Fundació Botin, museu contemporani de moderna arquitectura amb importants col·leccions de la família Botin propietària del Banc de Santander. Després de l’inevitable gelat a Regma tornarem cap a Santillana.

 

 

Dia 19 d’agost.- Santillana -Potes – Pics d’Europa 

 

Desdejuni. El nostre viatge es desplega hui per la comarca de Liebana, anirem cap a Potes, on passarem el matí gaudint dels seus pintorescos carrers, visitarem el monestir de sant Toribio, romànic i gòtic on la tradició diu que es conserva el fragment mes gran que existeix del Lignum Crucis, per això té el privilegi de celebrar l’any sant.

A la vesprada anirem cap a les estribacions dels pics d’Europa. Pujarem als miradors pel telefèric de Fuente De, admirant la grandesa del paisatge.

Tornada cap a Santillana

 

 

Dia 20 d’agost: Santillana – Cova del Soplao – San Vicente de la barquera – Comillas – Santillana

 

Desdejuni. Al matí cobrirem les meravelles naturals de la cova del Soplao una de les més espectacular de la península ibèrica.

S’adreçarem cap a San Vicente de la Barquera altra de les viles marineres de Cantabria on visitarem el port i la puebla vieja, plena de palaus, esglésies i l’espectacular castell. Dinarem a San Vicente i a la vesprada visitarem Comillas, ciutat noble i monumental, dominada per l’imponent mole de la universitat Pontifícia de Comillas amb el Panteó del marquesat de Comillas obra entre altres de Puig i Cadafal l’arquitecte modernista català. No és l’única obra modernista que atresora Comillas, també El Capritxo, una obra excepcional de Gaudi. El primer Marques de Comillas es trasllada a Cuba de jovenet i després a Barcelona on va ser fundador de la companyia Transmediterránea, empresari i financer i una de les grans fortunes de la seu època.

 

Dia 21 d’agost – Santillana de Mar -Castro – Urdiales – Laredo – Santoña – Noja – Santo Domingo de la Calzada

 

Avui recorrerem les platges i ciutats del nord-est de Cantàbria, viles marineres amb l’anxova i les balenes com a protagonistes. Visitarem Santoña, poble mariner ple de casones nobles, platges espectaculars i anirem cap a Noja ciutat turística amb platges que combinen blanques arenes i roques. Laredo ciutat molt turística on visitarem la platja de la Salve de fines arenes blanques i al casc vell a l’església de l’assumpcio el retaule major, obra mestra de l’escultura flamenca policromada. Dinarem i pasarem la vesprada a Castro Urdiales de fundació romana és una de les imatges característiques de Cantàbria amb el seu port baleners i la Puebla Vieja amb el castell i l’imatge gòtica de Santa Maria. Anirem cap a Santo Domingo de la Calzada on farem nit al Parador de Turisme.

 

 

Dia 22 d’agost – Santo Domingo de la Calzada

 

Passejada per la ciutat Visitem la catedral, amb els seus espectaculars retaules i el gall del miracle, la casa de Santo Domingo que tanta influença va tenir al Camí de sant Jaume amb la construcció de ponts i calçades i la plaça d espanya i els seus voltants amb palaus i l’ajuntament. Farem nit al Parador de Santo Domingo de la Calzada.

 

Dia 23 d’agost.- Sto Domingo de la Calzada – Najera  – Valencia

De tornada a València ens aturarem en Najera, on  visitem el monestir de Sta Maria la real Panteó Real del regne de Navarra amb el seu espectacular claustre gótic de los Caballeros.

 

INCLOU:

 

  • Autobús per a tot el recorregut.

 

  • Hotel *** de qüalitat a Tudela, Santillana del Mar i parador **** en Santo Domingo de la Calzada

 

  • Mitja pensió

 

  • Entrades i tickets indicats en programa

 

Informació addicional

Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “CANTABRIA, DESCOBRINT “LA TIERRUCA”(del 15 al 23 d’agost)”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

678339648

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon: