ARGENTINA, LA NATURA EN ESTAT PUR (DEL 6 AL 21 DE NOVEMBRE)

3.990,00  (+530,00 taxes d'aeroport)

Esborrar
SKU: N/A Categoria:

Detalls del producte

ITINERARI:

 

 

6 NOVEMBRE.- VALÈNCIA – MADRID – BUENOS AIRES

 

Concentració a les 11 del matí al carrer Xàtiva (vorera intitut Lluis Vives) i trasllat en bus a l’aeroport de Madrid, ​​per agafar el vol a Buenos Aires. Menjars i nit a bord.

 

7 NOVEMBRE.- BUENOS AIRES – IGUAÇÚ

 

Arribada a Buenos Aires i connexió amb vol a Iguaçú. Trasllat a l’hotel. Hui visitarem les Catarates d’Iguazú, al costat brasiler: Eixida des de l’hotel i creuament del Pont Tancredo Neves i Juan D. Perón. El recorregut continua cap al Parc Nacional do Iguaçu, fins arribar al centre de visitants. Agafarem el minibús que realitza el passeig dins el parc i a l’inici de les passarel·les disposades sobre el Riu Iguazú. La senda d’aquestes passarel·les s’estén al llarg de gairebé un quilòmetre. Dinar en restaurant,.Durant la caminada és possible obtindre una vista panoràmica de l’Illa Sant Martín i dels més imponents salts: el Bossetti, el Sant Martí i el Tres Mosqueters. Cap al final del recorregut es troba el mirador, des d’on es pot apreciar una vista única de la Gola del Diable. L’itinerari finalitza al costat del Salt Floriano. Al final, una llarga escala condueix cap al lloc des d’on es emprèn la tornada a l’hotel. Allotjament.

 

8  NOVEMBRE.- IGUAÇÚ

 

Desdejuni. Eixida des de l’hotel per visitar el costat argentí de Iguazú. Les Cataraces estan integrades per 275 salts d’aigua amb una altura mitjana de setanta metres. Eixirem des de la “Estació Central”, des d’on eixiran els diversos passejos: El passeig Gola del Diable part de la “Estació Gola del Diable” per caminar per passarel·les d’uns 1.200 metres que permeten al visitant gaudir de la vista del salt de major importància de les Cataractes. El passeig té una durada de dues hores, i un rang de dificultat baix, sense escales. La tornada es realitza amb tren fins al Centre de Visitants. Dinar en restaurant. Retorn a l’hotel i allotjament.

 

9 NOVEMBRE.- IGUAZÚ – BUENOS AIRES – TRELEW – PORT MADRYN

 


Desdejuni a l’hotel. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport per prendre el vol a Trelew, via Buenos Aires. Arribada i trasllat a l’hotel a Puerto Madryn. Allotjament.

 

10 NOVEMBRE.- PORT MADRYN

 

Desdejuni. Eixida cap a la Reserva Faunística de Punta Tombo, la colònia de pingüins de Magallanes més gran del continent. Un recorregut per la reserva permet apreciar, a més del pingüins, moltes altres espècies d’aus marines que nidifiquen, o bé algun dofí dels que ocasionalment s’acosten a la badia. Dinar en restaurant. Continuem cap a la ciutat de Trelew, el centre més actiu de la vall del Riu Chubut. Allà es visiten els punts més atractius: l’antiga estació de tren, la plaça central i la vella capella. Trasllat a l’hotel i allotjament.

 

11 NOVEMBRE.- PORT MADRYN

 

Desdejuni. Eixida al matí des de la ciutat de Puerto Madryn cap a la Reserva Provincial Península Valdés. Arribarem a la localitat de Port Piràmides i passeig nàutic amb avistaje de balenes, llops marins, corbs marins, i, possiblement, dofins foscos. Després del desembarcament, es continua per terra cap al sud de la Península de Valdés. El següent destí és el Far de Punta Prima. DINAR EN RESTAURANT. Vorem els penya-segats amb la finalitat de prendre proximitat amb un posta d’elefants marins. Posteriorment, s’arriba a Punta Cantor, per gaudir de la vista de la costa externa de la Península i la sorprenent topografia de Caleta Valdés. Retorn a l’hotel. Parada al Istme Carlos Ameghino per visitar el centre d’interpretació. Allotjament.

 

 

 12 NOVEMBRE.- PORT MADRYN – TRELEW Q USHUAIA

 

Desdejuni. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Ushuaia. Arribada, recepció i trasllat a l’hotel. Allotjament. Dinar a l’hotel. Resta del dia lliure i allotjament. De Vesprada, eixida des de l’hotel cap a  Ushuaia on prendrem un catamarà per dirigir-se cap a la Illa dels Llops i l’Illa dels Ocells a través de les aigües del Canal Beagle. El recorregut comença navegant per la badia d’Ushuaia des d’on s’obté una excel·lent vista panoràmica de la ciutat envoltada per les muntanyes. Al final de la badia es travessa el Pas Chico, que indica l’inici del mític Canal Beagle. Es voreja la costa nord d’aquest canal, passant per l’Arxipèlag Bridges fins a aconseguir la Illa dels Ocells, on es pot apreciar la diversitat d’aus marines que habiten l’àrea. Més endavant s’accedeix a l’Illa dels Llops, que presenta un interessant posta de llops marins. Es tracta d’una oportunitat única d’apreciar, al mateix temps, llops d’un pèl i de dos pèls, per a poder comprendre les seves diferències. Finalment arribaran al Far de Les Eclaireurs. Retorn a l’hotel i allotjament.

 

13 NOVEMBRE.- USHUAIA

 

Desdejuni. Farem la visita del Parc Nacional de Terra de Foc i Badia Lapataia; aquest parc és l’únic al país amb costa marítima. Podrem gaudir d’un passeig amb múltiples vistes panoràmiques del Canal del Beagle, embolicades a la bonica entorn que proveeixen els últims contraforts de la Serralada dels Andes abans de submergir-se en l’oceà i el bosc andí-patagónico, format per diversitat d’espècies arbòries -lengas, guindos, notros, entre d’altres- i diverses flors, com orquídies, violetes i senecis. Un recorregut entre torberes i dics de castors condueix al Riu Lapataia i la Llacuna Verda.
En aquest lloc, els primitius habitants de la zona han deixat el seu testimoni en els “concheros”, increïbles jaciments arqueològics que proporcionen interessant informació sobre els seus antics costums. Des d’aquí comença llavors el retorn a Ushuaia, fent una parada en el camí per admirar el Llac Roca, que es caracteritza pel color de les seves aigües, que varia segons l’estat del temps. Conclosa l’excursió, tornada a l’hotel. Resta del dia lliure.

 

 

14 NOVEMBRE.- USHUAIA Q EL CALAFATE

 


Desdejuni. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport i voll a El Calafate. Trasllat a l’hotel. Allotjament.

 

15 NOVEMBRE.- EL CALAFATE

 

Esmorzar a l’hotel. Eixida des de l’hotel amb destinació a la Glacera Perito Moreno, ubicat al Parc Nacional Les Glaceres. Durant els primers cinquanta quilòmetres, el trajecte transcorre a través de l’estepa patagónica. A partir de l’ingrés al Parc Nacional hi ha un canvi en la vegetació que s’enriqueix amb les espècies típiques del bosc andí- patagònic. La glacera és un impressionant riu de gel amb una superfície de 257 quilòmetres quadrats, una longitud de trenta quilòmetres i un front de quatre quilòmetres. L’alçada de la paret frontal oscil·la entre els 50 i 60 metres sobre el nivell del llac. A la part central de la glacera, el gel té una la profunditat d’entre 250 i 350 metres. Aquest riu congelat descendeix des del camp de gel continental i provoca en el seu lent avanç despreniments i esclats que fan de la glacera una meravella en constant moviment. Es tracta d’un espectacle que impressiona no només per la seva bellesa visual, sinó també pels constants rugits que s’escolten des del seu interior. Durant l’excursió, una caminada per les passarel·les situades davant de l’glacera permet admirar aquesta imponent meravella de la naturalesa des de diferents perspectives. Safari nàutic; l’embarcament es realitza al port ubicat a la Badia Baix de les Ombres, aproximadament a sis quilòmetres del mirador de la glacera. Arribant fins a l’extrem sud del braç Rico el vaixell se situa a uns 300 metres de la paret de la glacera, el que permet recórrer-la en tota la seua extensió i permet vore els despreniments que es produeixen. Dinar en restaurant. Retorn a l’hotel i allotjament.

 

 

 16 NOVEMBRE.- EL CALAFATE

 

Desdejuni. Visita a Punta Bandera, per embarcar en el catamarà que navegarà pel Braç Nord del Llac Argentí cap a la Glacera Upsala, travessant la impressionant barrera de blocs de gel que es desprenen en forma constant del front de la glacera Upsala. Es continua navegant rumb al Canal Spegazzini per veure les Glaceres Sec, Heim sud i l’imponent Spegazzini que es destaca per ser el més alt del Parc Nacional amb els seus 110 mts. sobre el nivell de les aigües i per la particularitat de no presentar signes de retrocés. Retorn al port i trasllat a l’hotel. Allotjament.

 

17 NOVEMBRE.- EL CALAFATE – BUENOS AIRES

 

Desdejuni. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Buenos Aires. Trasllat a l’hotel. Sopar en restaurant.

 

18 NOVEMBRE.- BUENOS AIRES

 

Desdejuni. Visita de la ciutat: Plaça d’Armes, huí coneguda com a Plaça de Maig, centre històric, polític i cultural de la ciutat, la Piràmide de Maig, Casa Rosada, actual seu del Poder Executiu Nacional; el Cabildo, primer Municipi de la ciutat, i la Catedral Metropolitana. Des de la Plaça s’inicia el recorregut per l’Avinguda de Maig. Àmplies avingudes i espais verds apareixen constantment, un bon exemple és l’Avinguda 9 de Juliol, des de la qual pot albirar un símbol de la ciutat: l’Obelisc. El recorregut continua pel barri de San Telmo. Dirigint-se cap al sud s’arriba al pintoresc i colorit barri portuari de La Boca, amb el seu famós carrer Caminito, amb les seues multicolors cases de xapa encara avui habitadesRetorn a l’hotel i allotjament.

 

19 NOVEMBRE.- BUENOS AIRES

 

Desdejuni a l’hotel.  Anirem al barri de Port Madero amb els seus antics dipòsits portuaris convertits hui en oficines, habitatges, llocs d’entreteniment i elegants restaurants amb vista al Riu de la Plata i al residencial barri de Palermo. El Cementiri de la Recoleta sorprèn al visitant per la seva riquesa Arquitect ectónica i per les importants personalitats de la vida social i política argentina les restes jeuen allà, entre les quals es destaca Eva Perón. Al costat del Cementiri es troben l’església de la Mare de Déu del Pilar, l’antic convent avui esdevingut al Centre Cultural Recoleta, el centre comercial Buenos Aires Design i el recinte firal Palais de Glace. Allotjament.

 

20 NOVEMBRE.- BUENOS AIRES – MADRID

 

 

Desdejuni a l’hotel. Temps lliure fins a l’hora acordada per al trasllat a l’aeroport, per agafar el vol de tornada a MAdrid. Menjars i nit a bord.

 

21 NOVEMBRE.- MADRID – VALENCIA

 

 

Arribada a MAdrid i trasllat en bus fins a València.

 

 

PREU PERSONA 3990 + 530 DE TAXES D’AEROPORT

Supl. Habitació individual: 880

 

 

Ens acompanyaràn: PACO BAIXAULI + guia local.

 

INCLOU

 

  • Bitllet de línia regular en classe turista de la companyia Aerolineas Argentinas (tots els vols indicats a l’itinerari)

 

  • Trasllat en bus València-Madrid-València

 

  • Allotjament hotels ****

 

  • 13 desdejunis + 7 menjars

 

  • Bus en destí.

 

  • Tots els tiquets d’entrada i transport que figuren al programa

 

  • Totes les excursions en vaixell o catamarà del programa

 

  • Guia local

 

  • Assegurança de viatge

Informació addicional

Pes530 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “ARGENTINA, LA NATURA EN ESTAT PUR (DEL 6 AL 21 DE NOVEMBRE)”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon: