VIATGE AL NORD DE LA SELVA NEGRA, UN TRESOR PER DESCOBRIR (DEL 4 AL 11 D’AGOST)

1.250,00  (+100,00 taxes d'aeroport)

Viatge GUIAT de senderisme de nivell MITJÀ amb un nivell de comoditat CONFORTABLE.

Per a la realització d’aquest viatge no cal reunir unes condicions físiques o tècniques especials, més que fer una VIDA ACTIVA i sentir una especial atracció per recórrer caminant diferents zones naturals i rurals. amb tots els seus matisos arquitectònics, gastronòmics, tradicionals i paisatgístics. Per poder gaudir de tot això no hi ha més que moure i caminar diàriament d’uns llocs a uns altres, com ho han fet els nostres avantpassats al llarg de tota la història. D’alguna manera és com tornar als nostres orígens.

LA SELVA NEGRA:

Des de l’1 de gener de 2014, una extensió d’uns 10.062 ha. van ser declarades Parc Nacional dins del ja existent Parc Natural del Mitjà i Nord de la Selva Negra. Espècies en perill d’extinció, com el urogall, troba aquí un petit oasi i altres que havien ja desaparegut del massís estan començant a voler allotjar-se de nou, com el linx boreal o el llop, provinents d’altres zones i massissos dels voltants.

La nostra intenció amb aquest programa de senderisme és donar-te l’oportunitat de conèixer tant l’interior del Parc Nacional de la Selva Negra, com la seva àrea d’influència i els principals llocs més atractius tant a nivell natural i ecològic, com paisatgístic i cultural, amb la comoditat d’estar allotjats tots els dies en el mateix hotel, a la petita ciutat balneari de Bad Herrenalb.
A més visitarem les ciutats més interessants dels voltants, com Baden Baden, Gernsbach, Ettlingen o Freundenstadt i relaxar-nos en un dels molts balnearis d’aigües termals que hi ha a la zona.

Esborrar
SKU: N/A

Detalls del producte

ITINERARI .-

 

 

Dia 4 d’agost.- VALÈNCIA-ZURICH-BAD HERRENALB

Concentració a les 07:30 del matí a l’aeroport de Manises i eixida en vol directe a Zúrich. Arribada i trasllat a Bad Herrenalb, on s’allotjarem en un hotel rural situat a esta bonica ciutat balneari de la Selva Negra. Sopar i allotjament.

 

Dia 5 d’agost.- BAD HERRENALB I ELS SEUS MIRADORS

Desdejuni a l’hotel

Nivell físic 2 – Baix / Medi Desnivell de pujada 530 m
Nivell Tècnic B – Moderat Desnivell de baixada 530 m
Distància 14 km Durada 5h sense comptar temps de parada
Dificultat: Baixa / Mitjana.

Bad Herrenalb, lloc balneari declarat lloc sanatori per la qualitat de les seues aigües i la puresa del seu aire, és una preciosa localitat on conflueixen 5 rierols en una àmplia vall, on se situava un antic monestir cistercenc del segle XII, del qual queden encara bastants restes i entorn al qual s’alça el centre històric d’aquesta petita ciutat de 7.000 habitants.
Els voltants d’aquesta localitat estan poblats de densos boscos d’avets i faigs i es poden aconseguir a peu, diferents miradors amb vistes a la vall del Rin i els Vosges francesos, des d’on es poden contemplar precioses postes de sol.

 

Dia 6 d’agost.- MONESTIR ALPIRSBACH I FREUENSTADT

Nivell físic 2 – Baix / Medi Desnivell de pujada 100 m
Nivell Tècnic B – Moderat Desnivell de baixada 300 m
Distància 10 Km Durada 5h Sense comptar temps de parada
Dificultat: Baixa / Mitjana.

Interessant activitat que combina una bonica ruta de senderisme pel curs alt del Riu Kinzig, amb la visita al monestir de Alpirsbach, on podrem veure en primera mà com vivien les primeres poblacions humanes en del massís. A la tarda, visita a la Plaça del Mercat de la ciutat de Freundenstadt. Va ser una ciutat clau a nivell comercial a la Selva Negra, a l’edat mitjana i és la ciutat més poblada de l’interior del massís.

 

Dia 7 d’agost.- EL TURÓ DE L’OCHESENKOPF I GERNSBACH

Nivell físic 3 – Mitjà-Desnivell de pujada 450 m
Nivell Tècnic B – Moderat Desnivell de baixada 450 m
Distància 13 km Durada 4,5 h Sense comptar temps de parada
Dificultat: Baixa / Mitjana.

Una de les parts més desconegudes i aïllades del Parc Nacional i estrella dels hàbitats conservats on habita el gall fer. Dins d’aquesta zona de màxima protecció del parc, no ens serà difícil trobar algun rastre d’aquesta espècie i podrem apreciar les característiques que posseeixen els llocs on habita.
De tornada a l’hotel, visitarem la ciutat de Gernsbach.

* La realització d’aquesta ruta està supeditada a la confirmació per part del Parc Nacional de la petició del permís corresponent. En cas de no obtenir el permís corresponent se substituirà per una altra de similars característiques.

 

Dia 8 d’agost: LA CRESTA DE KARLSRUHERGRAT I VISITA A SACHBACHWALDEN


Nivell físic 2 – Baix / Medi Desnivell de pujada 540 m
Nivell Tècnic B – Moderat Desnivell de baixada 540 m
Distància 8 Km Durada 4 h Sense comptar temps de parada
Dificultat: Baixa / Mitjana. Camins amb diversos ferms però que mantenen la regularitat del pis, presenten grades altes i permeten triar la longitud del pas.

La Selva Negra i més en la seua part nord, no gaudeix de massa llocs on la roca mare aflore de la terra i ens permeti gaudir de paisatges i rutes més alpines. La cresta per on avui anem a caminar, a la vora del Parc Nacional, és una d’aquestes excepcions la qual ens regalarà precioses vistes de la vall del Rin i els Vosges, així com acollidors boscos, on poder relaxar-nos mentre caminem. De tornada a l’hotel, tindrem una mica de temps lliure a la petita població vinícola de Sachbachwalden.

 

Dia 9 d’agost: EL LLAC HUZENBACHERSEE *

Nivell físic 3 – Mitjà Desnivell de pujada 500 m
Nivell Tècnic B – Moderat Desnivell de baixada 500 m
Distància 15 km Durada 6h Sense comptar temps de parada
Dificultat: Mitjana. Camins amb diversos ferms però que mantenen la regularitat del pis, presenten grades altes i permeten triar la longitud del pas.

Preciosa ruta en una altra de les zones de màxima protecció del Parc Nacional, en aquesta ocasió a més ens ofereix la possibilitat d’observar les característiques un petit circ glacial dels molts que hi ha per la part nord de la Selva Negra.
* La realització d’aquesta ruta està supeditada a la confirmació per part del Parc Nacional de la petició del permís corresponent. En cas de no obtenir el permís corresponent se substituirà per una altra de similars característiques.

 

Dia 10 d’agost:  EL BOSC CENTENARI I ELS RISCOR DE BADEN BADEN

Nivell físic 2 – Baix / Medi Desnivell de pujada 250 m
Nivell Tècnic B – Moderat Desnivell de baixada 400 m
Distància 8 Km Durada 4 h Sense comptar temps de parada
Dificultat: Baixa / Mitjana.
Interessant ruta pels meravellosos boscos centenaris propers a Baden Baden, a la vora del Parc Nacional amb excel·lents vistes sobre la ciutat des dels rics de Battert, l’escola d’escalada més importants de la Regió i lloc de nidificació d’espècies escasses com el falcó pelegrí .
Després visitarem Baden Baden, amb temps lliure per gaudir d’algun dels seus Balnearis d’aigües termals.

Dia 11 d’agost: TRASLLAT A L’AEROPORT I FI DE VIATGE
Desdejuni i trasllat a l’aeroport de Zurich per a prendre el vol directe Zúch-València (arribada sobre les 19:15).

 

 ENS ACOMPANYARÀ: Òscar Hernandez + Leandre Santonja

INCLOU

  • Vol València – Zurich- València  directe.

 

  • Allothament hotel rural de qualitat en Bad Herrenalb.

 

  • Mitja pensió (7 desdejunis + 7 sopars)

 

  • Assegurança de viatge especial per activitats de natura

 

Concentració a les 07:30h del matí al hall de l’aeroport de Manises.

Informació addicional

Pes100 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “VIATGE AL NORD DE LA SELVA NEGRA, UN TRESOR PER DESCOBRIR (DEL 4 AL 11 D’AGOST)”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon: