EL SUR D’ANGLATERRA, Heroïnes i escriptors de novel·la: seguint els passos de Jane Austen (DEL 11 AL 18 D’AGOST)

1.495,00  (+100,00 taxes d'aeroport)

EL SUR D’ANGLATERRA, Heroïnes i escriptors de novel·la: seguint els passos de Jane Austen

 

Molts són els llocs a la Gran Bretanya que rememoren en els seus carrers, en les seues parets històries de temps passats, de escriptors i escriptores que han plasmat en les pàgines dels seus llibres l’inconformisme d’heroïnes anònimes i rebels.

 

Anglaterra, la major i més influent de les quatre nacions que formen aquest país,  ofereix al viatger molts exemples d’aquest passat literari gloriós: Jane Austen, íntimament lligada a Bath o Winchester (ciutats que ens permeten gaudir de catedrals gòtiques, cercles de pedra mil·lenaris a més d’un paisatge captivador, verd, sinuós) és un exemple d’escriptora, que segons la crítica actual, defensa l’educació de les dones i la seua capacitat de decidir. En aquest viatge  visitarem alguns dels llocs vinculats amb aquesta escriptora a més d’altres que ens portaran a l’Anglaterra més rural i també a la més monumental al mateix temps que gaudim d’una bona ale en un pub o prenem un cream tea per la vesprada.

 

Si, com diu Sant Agustí, «el món és un llibre i aquells que no viatgen, només llegeixen una pàgina», nosaltres anem a llegir moltes pàgines. R.S

Esborrar
SKU: 10 Categoria:

Detalls del producte

ITINERARI

Dia 11 agost.- VALENCIA-ALACANT-CARDIFF

Concentració a les 06:00 del mati al carrer Xàtiva de València (vorera institut Lluis Vives) i trasllat a Alacant. Eixida des de l’aeroport d’Alacant amb destinació Cardiff, Arribada i trasllat a la ciutat romana de Bath, breu passeig per la ciutat, trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

 

Dia 11 agost.- BATH

Desdejuni a l’hotel i dia dedicat a la escriptora Jane Austen i a la ciutat de Bath, visitarem Jane Austen Centre, Royal Crescent, després farem una visita als famosos banys i abadia de la ciutat. Allotjament

 

Dia 12 agost.- BATH – WELLS

Desdejuni a l’hotel i excursió des de Bath a  Wells (amb la catedral gòtica en el poble més menut d’Anglaterra) i Stourhead Gardens. De vesprada, tornada a Bath. Allotjament.

 

Dia 13 agost: BATH – AVEBURY – STONEHENGE – BATH

Desdejuni i eixida des de Bath a Avebury (cercle de pedra)  i Stonehenge (el monument megalític més fotografiat i impactant que es conserva). En acabar la visita, Tornem a Baht per a allotjar-nos.

 

Dia 14 agost: BATH – WINCHESTER – OXFORD

Desdejuni a l’hotel. Hui farem una excursió a Winchester (lloc on morí Jane Asten i on esta soterrada), on pasarem el dia visitant la capital del comptat de Hampshire amb la catedral i els seus castells del famòs Rei Artur. De vesprada, anirem a Oxford, sopar i allotjament.

 

Dia 15 agost.- OXFORD

Desdejuni a l’hotel i visita a Oxford, la famosa ciutat amb l’universitat més antiga del món anglòfon. Allotjament.

 

Dia 16 agost: OXFORD – STRATFORD UPON AVON

Desdejuni i eixida per a visitar Stratford upon Avon, ciutat on nasqué i passà la seua joventut William Shakespeare. De vesprada, tornada a Oxford  i allotjament a l’hotel.

 

Dia 18 agost: OXFORD – COTSWOLDS – LONDRES -VALÈNCIA

Desdejuni a l’hotel. Hui dedicarem el dia a visitar els Cotswolds (l’Anglaterra més rural) amb pintorescs pobles, alguns d’ells utilitzats como a localitzacions de series i cine. Trasllat a l’aeroport de Londres i vol directe a València

 

 

ENS ACOMPANYARÀ: ROSA SANCHEZ

 

PREU PER PERSONA 1495 + 100 TAXES

Supl. Habitación individual 395 euros

 

INCLOU:

  • Tiquet d’avió Alacant-Cardiff i Londres-València
  • Trasllat València-aeroport d’Alacant
  • Bus per a tot el recorregut
  • Hotels ***/****. 4 nits en Bath / 3 nits en Oxford.
  • 2 sopars + 7 desdejunis
  • Entrada a Stonehenge
  • Assegurança de viatge

 

Informació addicional

Pes 100 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “EL SUR D’ANGLATERRA, Heroïnes i escriptors de novel·la: seguint els passos de Jane Austen (DEL 11 AL 18 D’AGOST)”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon:

Descobreix