NORD DE CROÀCIA I ELS BALCANS, descobrint l’antiga Panònia (Del 22 AL 29 DE JULIOL)

1.395,00  (+150,00 taxes d'aeroport)

Eslavònia (en croat, Slavonija) és, probablement, la gran desconeguda per als turistes que arriben a Croàcia. Lluny dels llocs més visitats del país, aquesta regió ofereix un altre tipus de turisme més centrat en la naturalesa, les tradicions i el folklore.Eslavònia és coneguda com el “graner de Croàcia” pels seus extensos camps de conreu, principalment de blat i blat de moro, que s’alternen amb frondosos boscos i vinyes.Si vols gaudir d’unes vacances lluny de l’enrenou de la costa, a un ritme diferent i en un entorn més rural i costumista, Eslavònia pot ser la nostra millor opció.

Esborrar
SKU: N/A

Detalls del producte

ITINERARI

 


22 JULIOL.- Zagreb

Concentració a les 08:40 del matí a l’aeroport de Manises. Arribada a Zagreb i trasllat a l’hotel.

 

23 JULIOL.- Zagreb

Desdejuni a l’hotel. Al matí visitarem Zagreb, la capital de la República de Croàcia, aquesta va créixer a partir de 2 ciutats bessones, Gradec del segle XIII i Kaptol, ciutat medieval, farem un passeig per la part històrica de la ciutat; l’església de Sant Marc, amb el seu sostre multicolor, la catedral, l’església barroca de Santa Catarina, el Parlament i el Palau de Govern.

 

24 JULIOL.- Zagreb / Varazdin / Osijek

Eixida cap al nord, a la ciutat de Varazdin, una ciutat contemporànea. La seua històrica Stari Grad (ciutat vella), palaus, esglésies i monestirs d’època barroca, secessionista i rococó, i un dels ajuntaments més antics d’Europa.Després ens dirigim cap a Osijek.

25 JULIOL.- Osijek / Djakovo / Osijek

Descobrirem la ciutat de Osijek; la seua fortalesa, la Gornji Grad o ciutat alta, la Catedral de Sant Pedro i Sant Pau, el Teatre Nacional, la Plaça Davant Starcevic, l’Ajuntament, l’avinguda d’Europa, tota una exposició d’edificis d’estil Art Noveau. Passejarem pel passeig al costat del riu Drava, la Porta de l’Aigua (Vodena Vrata) i restes de la muralla i del fortí. Dins del que era el recinte emmurallat visitarem l’Església de Sant Miquel (Sveti Mihovil, i la plaça de la Santíssima Trinitat (Treg Svetog Trojstve). Després de dinar anirem a Djakovo: el cor d’Eslavònia, famosa per la seua Catedral de Sant Pere. A prop es troba el Palau Episcopal. Aquesta ciutat posseeix un passeig anomenat Korzo, punt de trobada per gaudir d’un café o un dolç. Visitarem l’església Svih Svetih o de Tots Sants.

26 JULIOL.- Osijek- Vukovar – Ilok- Osijek

Ens dirigirem cap al comtat de Vukovar, i Srijem, la ciutat dels herois, la Dresden croat, Vukovar, i també la ciutat al costat del Danubi, Ilok. Vukovar és tot un símbol del sentiment patriota. Recontriïda gairebé per complet, tot i que encara queden restes del conflicte. Coneixerem el centre històric barroc. El famós Grand Hotel, “casa dels terballadors”. Continuant el centre hisòric barroc. El famós Grand Hotel, “casa dels treballadors”. COntinuant arribem fins a la casa natal del premi Nobel Lavoslav Rurizcki, el castell barroc Eltz. Riu avall de la ciutat de Vukovar es troba la localitat arquològica de Vucedol. Després continuem el viatge fins un poble vinícola des de fa més de 200 anys. Principovac i Stare Ilocki. Després del passeig i la degustació tornarem a Osijek.


27 JULIOL – Osijek-Excursió a Baranja – Kopački rit – Osijek

Després de l’esmorzar ens encaminarem cap al Parc Nacional d’Kopački rit, un reservori ornitològic amb més de 290 especies d’aus i de vegetació sorprenent , en la confluència del Drava i del Danubi, i un dels últims i més grans pantans d’Europa; Recorrerem el parc navegant  pels canals d’aquests rius, despres de dinar ens dirigirem a Tikveš on es troba l’antiga residència de Tito, i continuarem després d’un breu descans per a fotos del castell de Tikveš, en direcció a Karanac. A la vesprada tornarem a Osijek.

28 JULIOL.- Osijek-Požega- Zagreb

Al matí després d’esmorzar eixirem direcció a Zagreb, deixem les planes peònies per arribar a la “Zlatna Dolina” o Vall daurat, ja que es troba envoltada pels turons de Psunj, Papuk, Krndija i la cimera de Požega.

A Požega es pot entrar pels quatre punts cardinals, i tots els camins conflueixen el la plaça principal, la barroca plaça de la Santíssima Trinitat, on es troba el “Kužni pil”. Davant aquest trobarem l’església de Sant Esperit. Si ens movem només un poc, veurem ràpidament la casa que alberga el museu de la ciutat i la Caterdral de Santa Teresa, l’esglèsia de Sant Llorenç.

Després de dinar, retorn a Zagreb.

29 JULIOL,. Zagreb-València

Matí lliure i a primera hora de la vesprada, trasllat a l’aeroport i tornada a València (Via Madrid). Arribada a València a última hora de la nit.

 

ENS ACOMPANYARÀN: PACO BAIXAULI I DALMA (guía croata)

PREU PER PERSONA: 1395 + 150 de taxes

SUPL. HABITACIÓ INDIVIDUAL 275

 

INCLOU:

  • Vols des de València (Via Madrid) a Zagreb

 

  • Bus per a tot el recorregut.

 

  • Hotels ****

 

  • Mitja pensió amb 6 dinars.

 

  • Vaixell per a parc de natura Pantana de Kopacki Rit

 

  • Assegurança de viatge

 

 

 

 

 

Informació addicional

Pes150 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “NORD DE CROÀCIA I ELS BALCANS, descobrint l’antiga Panònia (Del 22 AL 29 DE JULIOL)”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon: