La Selva d’Irati de “Cabo a Rabo” (del 4 al 9 d’Octubre)

550,00

Esborrar
SKU: N/A Categoria:

Detalls del producte

ITINERARI.-

 

 

Dia 4 d’octubre.- VALENCIA-IRATI

 

Concentració a les 16:30 al carrer Xàtiva, vorar institut Lluis Vives cap a l’alberg Mendilatz, enmig de la Selva de Irati, on ens allotjarem. Sopar lliure en ruta.

 

 

Dia 5 d’octubre.- IRATI

 

Emprendrem una espectacular ruta pels boscos de Aezkoa. En concret, eixint des d’Aribe ens dirigirem fins a la seva roure mil•lenari passant el Balneari i per Inklusaldea (pont penjant sobre el riu Irati). El sender discorre entre boscos de faigs, roures, freixes boixos, i en gran mesura per les ribes del mateix riu Irati.
Distància: 6,5 km.
Desnivell: 75 metres.
Després de dinar en pícnic farem una suau passeig partint del mateix alberg, per arribar fins al monumental “Hi hagi dels tres braços” (arbre catalogat com a Monument Natural de Navarra). El sender, de nom Ambulolatz, discorre durant una bona estona paral•lel a la regata Arrazola, fins endinsar-se al bosc més profund, camí a l’avenc del mateix nom.

Distància: 6 km.
Desnivell: 190 mts.

 

 

Dia 6 d’octubre.- IRATI

 

Ens anem fins a la Vall de Salazar, a recórrer l’històric sender de Gartxot, que sortint de Izaltzu, la població més petita d’aquesta vall, ens puja entre bonics boscos de faigs fins a la mítica cova del bard Gartxot.

Distància: 12 km.
Desnivell: 670 mts.
Dinar de pícnic. Després del passeig ens dirigirem a la localitat de Otsagabia, la més populosa i coneguda de la Vall de Salazar, que visitarem amb calma. A la tornada pararem a sopar a un familiar restaurant salacenco.

 

 

Dia 7 d’octubre.- IRATI

 

Ens endinsem en el més profund de la Selva d’Irati: des de la presa de l’embassament de Irabia parteixen diversos recorreguts que enllaçarem per a conformar una suggestiva ruta boscosa. És aquesta una fascinant immersió entre faigs de més de 30 metres d’altura, entre avets de més de 40, entre brillants grèvols, a la riba del llac on es reflecteix el bosc en plenitud.
Dinar de pícnic.

Distància: 11 km.
Desnivell: 250 mts.
A la vesprada visitarem la zona de Azpegui, la zona de praderies de Irati, quallada d’ovella, vaques i cavalls que pasturen entre dòlmens i crónlechs de fa 5000 anys.

 

 

Dia 8 d’octubre.- IRATI

 

Ens anem de nou a la Vall de Salazar per internar-nos en Irati des de l’Alt de Tapla. Allà, des de l’ermita de la Mare de Déu de les Neus part en sender cap al Bosc de Zabaleta, que emprendrem.

Distància: 8,2 km.
Desnivell: 250 mts.
Després del dinar en pícnic, ens acostarem fins a la Cascada del Cub – Itsuosin, a la qual arribarem després d’un suau passeig de 1,3 km i amb prou feines 60 metres de desnivell. Sopar i allotjment

 

 

Dia 9 d’octubre.- IRATI-VALÈNCIA

Emprendrem la pujada al mirador de Zamariain des de la Localitat de Garaioa. Potser no hi ha millor manera d’acomiadar-se d’aquests boscos que la impressionant panoràmica que des d’aquí podem gaudir.
Distància: 7 km.
Desnivell: 330 mts.
Després del dinar, tornada a València.

ENS ACOMPANYARÀ: JON GOÑI
PREU PER PERSONA: 550 euros
Supl. Habitació individual 80

 

 

INCLOU

– Bus des de València

 

– 5 nits a l’alberg Mendilatz, situat al cor de la Selva d’Irati

 

– Pensió completa (excepte el sopar del primer dia).

 

– IMPORTANT: 5 d’aquests dinars són en pícnic

 

– Assegurança de viatge

Informació addicional

Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “La Selva d’Irati de “Cabo a Rabo” (del 4 al 9 d’Octubre)”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon: