L’ Alcarria (DEL 12 AL 14 D’OCTUBRE)

195,00

ITINERARI.-

12  OCTUBRE.- VALÈNCIA – SACEDON
Visitarem Trillo i les seves famoses cascades, i recorrerem el seu curt però preciós passeig fluvial. Des d’allà tindrem les millors vistes de “Les Tetas de Viana”, dos turons testimoni bessons, declarats Monument Natural a 2006.Después ens acostarem fins Cifuentes, un dels municipis més bells de la província. Allà podrem conèixer el seu Castell de Don Juan Manuel, i la seva Església del Salvador, d’estil gòtic incipient, i la seva ermita de l’Hospital del Remei. Cifuentes hi ha una preciosa plaça triangular i porticada, única a l’Alcarria.
Arribada a Sacedón, sopar i descans.

13 OCTUBRE, SACEDON.
Visitarem la localitat de Brihuega, poble bonic i monumental, una de les referències de l’Alcarria, i el seu castell de Penya Bermeja. Un bell lloc per “morir d’amor en l’adolescència”, com va dir Cela. Després ens aceremos a Centre d’Interpretació Turística de la Província de Guadalajara, que es troba ubicat al pati d’Armes del Castell de Torija. Aquesta localitat bé mereix una visita.
Finalment ens desplaçarem fins Pastrana, la vila més monumental d’aquesta Alcarria guadalajareña. La localitat deu el seu nom i la seva esplendor als ducs de Pastrana, els senyors feudals que durant diversos segles van fer d’aquesta localitat Alcàrria una segona cort on cuinar assumptes d’estat. El seu palau encara presideix l’agradable plaça de l’Hora.

14 OCTUBRE, SACEDON – VALÈNCIA
Ens acostarem fins a l’antiga Recópolis, la ciutat que el rei visigot Leovigildo va prometre al seu fill, Recaredo. Un interessantíssim jaciment arqueològic que no podem deixar de visitar. El castell de Zorita dels Cans, ens ofereix una preciosa estampa Alcàrria. De camí podrem gaudir d’una altra d’aquestes belles estampes de l’Alcarria, el Castell de Anguix, potser desafiant i poderós, ensenyorint-se del paisatge des de dalt d’un barranc de perfils retallats per les fosques aigües del riu Tajo.
Finalment visitarem les localitats de Almonacid i Albalate de Zorita, dos pobles de ric passat, de manera que sempre és un plaer passejar i admirar els seus innombrables monuments.

Esborrar
SKU: N/A

Detalls del producte

ENS ACOMPANYARÀ PAU MARQUES

 

INCLOU

  • Autos per a tot el recorregut
  • Alberg rural de qualitat
  • Mitja pensió
  • Assegurança de viatge

Informació addicional

Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “L’ Alcarria (DEL 12 AL 14 D’OCTUBRE)”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon: