CASTELLS DEL LOIRA: MÀGIA A LA VORA DEL RIU, L’ESSÈNCIA DE LA VALL DELS CASTELLS (DEL 7 AL 13 D’AGOST)

840,00  (+95,00 taxes d'aeroport)

El riu Loira transcorre pel cor de França, el seu paisatge conreat, els seus boscos, la fertilitat de la terra i el clima amable van possibilitar l’assentament humà. En l’edat mitjana, en la regió es va establir l’origen de la nació francesa. Nombroses fortaleses és construiran als territoris de la Tourena, la Lorena i els voltants d’Angers. La casa d’Anjou, Ricard Cor de Lleó, Elionor d’Aquitània, Joana d’Arc, Carles VII, són personatges que viuen en aquests territoris. En el Renaixement, les fortaleses es converteixen en residències italianitzants refinades i envoltades de bells jardins, Lleonard da Vinci, Francesc I, la noblesa, converteixen la regió en un lloc on es conreen els plaers.

La Vall de la Loire és un dels majors conjunts monumentals d’Europa, prop de cent castells i un conjunt de ciutats com Tours, Angers, Amboise, Saumur . Tot això en un paisatge verd i amable, grans dominis i castells reals com els de Chambord i Blois.

Tenint com a epicentre la monumental ciutat de Tours, visitarem alguns dels més assenyalats i monumentals castells com són els de Vilandry i els seus bells jardins, el de Chaumont suD Loire, el grandiós de Chambord, el de Chenoceaux, un pont sobre el riu, i el de Azay le Rideau, entre altres, i gaudirem dels passejos per les ciutats de Tours, Blois, Amboise, Loches i Saumur. Disfrutarem de la variada i rica gastronomia de la zona i d’un dels millors vins blancs del món. La Vall de la Loire declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, un lloc a descobrir.

Esborrar
SKU: N/A

Detalls del producte

ITINERARI

 

DIA 7 AGOST.- VALENCIA-PARIS-CHARTRES-TOURS

 

Concentració  a l’aeroport  de Manises a les 04:45 del matí. Vol directe a París. En arribar agafarem el nostre autobús per traslladar-nos a Tours. Hem elegit anar a Paris per poder fer una parada a una de les catedrals gòtiques més impresionants i importants del món: CHARTRES situada de camí i en la que farem una parada pera gaudir d’aquesta meravella. Continuem a Tours on s’allotjarem les 6 nits del viatge per a fer-lo lo més còmode posible.

 

DIA 8 AGOST.- TOURS-VILLANDRY

 

Eixida de mati per a visitar el centre de Tours, l’ajuntament, la seua catedral, Sant Martí i la Place Plumereau. Després de dinar eixida cap al castell de Villandry situat a mitja hora per a visitar-ho. En acabar, tornada a Tours.

 

 

DIA 9 AGOST.- CHAUMONT SUR LOIRE- AMBOISE

 

Eixirem després del desdejuni a l’hotel per a visitar el castell de Chaumonet sur Loire durant el matí. De vesprada visitarem Amboise, una ciutat de conte amb el seu castell. Tornada a Tours.

 

DIA 10 AGOST.- CHAMBORD-BLOIS

 

Excaursió al castell de Chambord, un dels més famosos I coneguts castells. Visita imprescindible en aquest viatge. Eixida a blois per a dinar i visitar el seu castell renaixentista. Tornada a Tours.

 

 

DIA 11 AGOST.- LOCHES – CHENONCEAU

 

Eixida pera visitar Loches, ciutat medieval i després de dinar, anirem a vore un altre dels castells más famosos: Chenonceau, situat sobre el mateix riu en una imatge que ens deixarà bocabadats per la seua belleza i l’entorn que l’envolta. Tornada a Tours.

 

 

 DIA 12 AGOST.- AZZAY LE RIDEAU

 

De mati visitarem una de les joies del nostre recorregut: Azzay le Rideau i després tormarem a Tours per a dinar. Vesprada lliure per a ultimes compres i visites.

 

 

DIA 13 AGOST.- TOURS-PARIS -VALENCIA

 

Desdejuni a l’hotel I eixida cap a l’aeroport de Paris per a tornar en vol directe a València

 

 

 

PREU PER PERSONA 840 + 95 taxes d’aeroport

Supl. Habitació individual 225

 

 

Ens acompanyarà:  SALVA CALABUIG

 

INCLOU

 

  • Vols directes València-París-València

 

  • Bus per a tot el recorregut

 

  • Hotel Ibis *** Tours centre

 

  • Allojtament i desdejuni.

 

  • ENTRADES ALS CASTELLS

 

  • Assegurança de viatge

 

  • IVA

 

Informació addicional

Pes95 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “CASTELLS DEL LOIRA: MÀGIA A LA VORA DEL RIU, L’ESSÈNCIA DE LA VALL DELS CASTELLS (DEL 7 AL 13 D’AGOST)”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon: