CAP D’ANY A BRUSEL·LES I LES MERAVELLES DE FLANDES (DEL 28 DE DESEMBRE AL 2 DE GENER)

775,00  (+90,00 taxes d'aeroport)

ENS ACOMPANYARÀ ROSA VILA

 

INCLOU:

  • ASSEGURANÇA DE VIATGE
  • AD + 2 MP (AMB SOPAR DE CAP D’ANY)
Esborrar
SKU: N/A

Detalls del producte

 ITINERARI

28 DE DESEMBRE: VALÈNCIA – BRUSSEL·LES
Eixida amb vol directe des de l’aeroport de Manises. En arribar a Brussel·les, ens traslladarem a l’hotel i allotjament.

29: BRUSSEL·LES                                  
Esmorzar i iniciem la visita a la ciutat des de la Plaça Reial i tot seguit al Mirador Mont des Arts des d’on podrem fer-nos una primera panoràmica de la ciutat, passarem al centre històric de la ciutat, la majestuosa Grand Place, el Museu de la Ciutat, ens toparem amb el Manneken Pis, un dels símbols de la ciutat, continuarem a les Galeries Saint Hubert. Dinar lliure. A la vesprada visitarem la Catedral de Sant Miguel i Santa Gúdula, el Place du Petite Sablon, l’Església Notre Dame du Sablon i el Palau de Justícia.


30: BRUJAS

Eixida cap a una de les ciutats medievals més ben conservades del món, amb els seus Canals i cassons que recorden el seu gran poder econòmic de la ciutat en l’Edat Mitjana i el Renaixement. Tornada a Brussel·les i allotjament.

31: AMBERES
Amberes, sense dubte, una fabulosa ciutat plena d’agradables sorpreses. Animat centre artístic i cultural, ciutat de Rubens, Van Dyck, Jordans o Breughel. Tornada a Brussel·les. Sopar de cap d’any.

1 : LOVAINA – BRUSSEL·LES
Eixida cap a Lovaina, on es imprescindible visitar el Grote Markt i l’ajuntament gòtic. La ciutat universitaria per excel·lència del centre d’Europa. Després de dinar tornarem a Brussel·les per visitar l’Atonium i acabar de gaudir de la ciutat.

2: GANTE – VALÈNCIA
Esmorzar, eixida cap a Gante, capital del Flandes Oriental, que posseeix una gran quantitat de llocs interessants, a més a més dels del Palau dels comtes, els seus museus, desenes d’esglésies i monuments històrics. Trasllat a l’aeroport de Brussel·les per tornada a València.

 

Informació addicional

Pes 90 kg
Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble, Individual

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “CAP D’ANY A BRUSEL·LES I LES MERAVELLES DE FLANDES (DEL 28 DE DESEMBRE AL 2 DE GENER)”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon:

Descobreix