Marcador de posició

Cap d’any a Cabanes

CAP D’ANY DIFERENT A CABANES, BENASSAL, SANT MATEU I EL DESERT DE LES PALMES… ON LA PLACIDESA I LA SERENITAT ÉS POSSIBLE. Hi ha un Cap d’Any diferent. No és obligatòria l’alegria superficial. No és imprescindible una nit avorrida al sofà davant del televisor. No és precís el soroll estrident, però buit. És possible un Cap d’Any seré, plàcid. En Cabanes (la Plana Alta), de variada i rica natura i amb notable patrimoni cultural, en un hotel confortable envoltat de calma i serenitat. Damunt es poden fer excursions a pobles únics en Europa com Sant Mateu, carregada d’història i de monuments gòtics, a Benassal, ric en gastronomia i aigües medicinals, a la medieval Vilafamés de l’art contemporani o el Desert de les Palmes de frondosa natura, elevació espiritual i espectaculars panoràmiques a la Mediterrània. Tot sumat ens ofereix un Cap d’Any distint i inoblidable.

Detalls del producte

ITINERARI

 

30 DE DESEMBRE VALÈNCIA-CABANES

Eixida a les 17 h. de l’Institut Lluís Vives (vorera del carrer Xàtiva). Parada a Mascarell, únic poble de la Plana envoltat per muralles. Arribada a Cabanes, de fundació romana, i distribució d’habitacions a l’hotel, confortable i familiar. Passeig per Cabanes visitant els seus carrers medievals, la Sala del Consell (s. XV) i l’Església de Sant Joan (s. XVIII). Sopar a l’hotel (inclòs).

 

31 DE DESEMBRE CABANES-TRAIGUERA-SANT MATEU-BENASSAL-

Visita a l’ermita de les Santes i a l’Arc Romà de Cabanes. Ens desplaçarem a Traiguera per vore el Santuari de la Mare de Déu de la Salut. A migdia anirem a Sant Mateu, capital del Maestrat, amb la seua plaça Major porticada, jueria, l’arxiprestal, els palaus del Consell, de Montesa,Villores, Borrull…Dinar lliure. Per la vesprada, anirem a Banassal, el seu Balneari modernista de la Font d’En Segures i les seues construccions medievals, amb parada a Sant Pau d’Albocàsser. SOPAR ESPECIAL DE CAP D’ANY (inclòs).

 

1 DE GENER CABANES-DESERT DE LES PALMES-VILAFAMÉS-VALÈNCIA

A bona hora ens desplaçarem al Parc Natural del Desert de les Palmes d’una gran riquesa natural i magnífiques vistes sobre el mar i les Planes de Castelló. DINAR DE LA FESTA DE CAP D’ANY a Vilafamés (inclòs). Passeig pel poble amb el seu Castell, l’església renaixentista de l’Assumpció o el Palau del Batle, seu del Museu d’Art Contemporani (només farem una visita exterior). Retorn a València per a arribar cap a les 20 hores.

 

PREU PER PERSONA: 295 EUROS
Suplement per habitació individiual: 60 EUROS

 

Ens acompanyarà: Manel Joan i Arinyò, escriptor.

 

INCLOU

Bus des de Valencia per a tot el viatge
Hotel familiar i de qualitat a Cabanes
Mitja pensió a l’hotel (amb sopar especial de Cap d’any)
Dinar de cap d’any (dia 1 de gener) a Vilafamés amb el seu famós arròs al forn servit en una carabassa.
Assegurança de viatge

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Cap d’any a Cabanes”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon: