Azerbaidjan, LA PORTA ORIENTAL DE LA RUTA DE LA SEDA (3-11 DE SETEMBRE, NO QUEDEN INDIVIDUALS)

1.390,00  (+190,00 taxes d'aeroport)

Esborrar
SKU: N/A Categoria:

Detalls del producte

ITINERARI.-

Dia 3 SETEMBRE – VALÈNCIA-ISTANBUL-BAKÚ


Concentració a l’aeroport de València a les 10.00. Vol via Istanbul. En arribar a l’aeroport internacional de Bakú, ens dirigirem a l’hotel. Allotjament a Bakú.

 

Dia 4 SETEMBRE.- “Bakú i la península d’Apsheron”


Desdejuni a l’hotel. Comencem la nostra excursió amb la visita a Highland Park. Una primera vista de la ciutat ens presenta una alta part muntanyosa culminada amb una torre de televisió, donant-nos una idea clara dels contrastos i l’abast de la ciutat de Bakú, amb una imponent la badia amb forma de ferradura. La ciutat té forma d’amfiteatre, descendint fins al mar Caspi.

Seguim el nostre recorregut per la part central de la ciutat on s’ubiquen els llocs històrics i arquitectònics més interessants.
Continuem explorant Bakú; una de les ciutats més antigues i més grans de l’Est a l’antiguitat, tant en territori com en població. Visitarem la ciutat emmurallada de Bakú, el palau “Shirvanshah” i “Maiden”, llocs declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Al centre de la ciutat (Icheri Sheher) s’han conservat bona part de les seues muralles defensives del segle XII. Més endavant visitarem la mesquita “Juma” i el Museu de catifes. Passejarem pel parc marítim i per la rambla de Bakú, la segona més gran d’Europa.

Emprendrem el camí cap “Atashgah”, el temple de Worshipers Fire, situat a prop de Baku. “Atashgah” que significa lloc de foc. Va ser construït sobre unes terres on el gas natural cremava eternament, per tant un gran referent d’adoració per als creients zoroàstrics. El zoroastrisme (de vegades anomenats “seguidors del foc”), és una de les religions més antigues del món, va començar a Azerbaidjan. En l’idioma antic de la terra, ‘Azer’ significa ‘foc’, i cap altre nom sembla tan apropiat per a Azerbaidjan, ja que una vegada va ser la terra del zoroastrisme, on el foc té un paper fonamental, fins i tot avui, el foc segueix sent part dels símbols del país.

Allotjament a Bakú

 

 

Dia 5 SETEMBRE.- “Baku – Gobustan”

 

Desdejuni.  Ens dirigirem al Parc Nacional de Gobustan situat a l’oest de l’assentament de Gobustan al voltant de 64 quilòmetres al sud-oest del centre de Bakú. Fou establert l’any 1966 quan la regió va ser declarada com un monument històric nacional d Azerbaidjan en un intent de conservar les antigues talles, volcans de llot i pedres de gas a la regió. El paisatge cultural d’art rupestre va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco l’any 2007.

La reserva Gobustan és molt rica en monuments arqueològics, la reserva té més de 600.000 pintures rupestres, que representen homes primitius, animals, escenes de batalla, danses rituals, toreig, barques amb remers, guerrers amb llances, caravanes de camells, imatges del sol i els estels, que daten de mitjana 5.000-20.000 anys. Hui en dia, Gobustan és la reserva estatal més popular i una valuosa mina per Azerbaidjan, on es conserven perfectament les pintures rupestres, els carrers i els objectes d’habitatge datats del segle X -XIII aC. Hi ha certificats d’habitants de la regió de l’Edat de Pedra i els períodes subsegüents  a Gobustan. Molt a prop trobem “Gaval Chalan”. La visita de “Gobustan” ens traspassarà a un altre món, el món de la humanitat i ens permetrà sentir l’ambient de mil anys d’història d’aquest lloc. Allotjament a Bakú

 

 

Dia 6 SETEMBRE.- “Bakú – Shemakha – Lahij – Sheki”

 

Eixida a les muntanyes del Caucas, al nord-oest d’Azerbaidjan. El paisatge sec de Baku dóna pas a una zona de muntanya densament boscosa.
Visitarem la ciutat de Shamakhy amb la mesquita més gran del Caucas – “Juma Mosque” i Shirvanshah Tombs – “Yeddi Gumbez”. Després continuarem cap a Sheki.
Sheki és un dels llocs més famosos i antics d’Azerbaidjan. Situat a 700 m (2297 peus) sobre el nivell del mar com un amfiteatre envoltat de muntanyes i boscos de roures, aquesta antiga ciutat va ser famosa per ser un centre de seda i una important parada a la Gran Ruta de la Seda. Hi ha la hipòtesi que el nom del poble es remunta a l’etnònim dels Saks, que van arribar al territori d’Azerbaidjan al segle VII aC.

Ens desplaçarem a Lahij, un lloc notable a l’Azerbaidjan, amb les seues autèntiques tradicions artesanals, particularment relacionades amb el coure. La seua artesania de catifes també molt coneguda a l’Azerbaidjan i en el sud del Caucas. Lahij té un antic sistema de clavegueram (alguns experts afirmen que va ser construït fa 1000 – 1500 anys). A causa dels freqüents terratrémols, la gent local ha desenvolupat tècniques de construcció sofisticades i autèntiques. Lahij és un monument històric-arquitectònic protegit per l’estat. La ciutat està inclosa en el camí de de la Gran Ruta Seda.

Comencem la nostra ruta a Sheki per visitar el palau d’estiu del segle XVIII de Khan amb magnífics frescos i exquisits vitralls. Visita el taller “Shebeke” on ens trobarem amb un artesà local que ens explicarà sobre “Shebeke”. Visita al “taller Pakhlava”. Visita l’església albanesa situada al poble de Kish. La llegenda diu que l’església va ser construïda l’any 78, però els investigadors la situen pocs segles més tard. Visitarem una casa local amb la preparació de la cuina local més popular “Pilaf”. Allotjament a Sheki

 

 

DIA 7 SETEMBRE.-GAH – KISH – SHEKI

 

Desdejuni. Desplaçament a Gah. Visita al museu d’Història, a la mesquita i Ilisu (caiguda d’aigua) ens dirigirem a Kish. La ciutat de Kish famosa pel seu enorme monument arquitectònic cristià. Aquesta església albanesa, la historia de la qual es remunta als segles VI-VII. Amb un antic cementiri a prop del temple, tots els soterraments es troben sota la gran cúpula de vidre. Mirant a través d’ell es poden veure restes d’éssers humans antics que ens impressionen per la seua alçada. De vegades semblen 2,5 metres o més. Els ciutadans albanesos eren gegants amb pell blanca. El seu cabell era daurat. Es veien molt diferents de les nacions caucàsiques modernes. Per això, de vegades, aquest poble s’anomena “terra dels Atlants”. Allotjament a Sheki

 

 

Dia 8 SETEMBRE.- Sheki – Ganja

 

Des de Sheki anirem a la ciutat de Ganja, la segona ciutat d’Azerbaidjan. En el camí visitarem Mingyacevir – ciutat industrial de Kura rive. Visita turística de la ciutat de Ganja. Visita a la mesquita de “Shah Abbas”, una posada medieval, museu de miniatura, “Bottle house”, mausoleu de la gran poesia azerbaiyana Nizami Ganjavi. Allotjament a Ganja.

 

Dia 9 SETEMBRE “Ganja – Lankaran”

Després del desdejuni ens dirigirem a Lankaran. Realitzarem un Tour per la ciutat, visitant els diferents barris de Lankaran, la casa del Khan, la torre fortalesa del segle XVIII “Dairevi Gala”, torre rodona, la coneguda Zindam, mesquita del segle XIX. Visitarem un mercat local i farem una passejada al costat del Mar Caspi. Allotjament en Lankaran.

 

Dia 10- Lankaran – Bakú

Després del desdejuni ens desplaçarem al Parc Natural de Girkan (on podreu veure l’arbre únic “Demir agadzh” (Lignum), que solament naix en aquesta regió. Després viatjarem cap a Bakú, de camí visitarem El Parc Nacional de Shirvan, l’objectiu principal en crear el Parc Nacional de Shirvan és crear en centre administratiu de l’àrea de Garadah districte de Bakú, Salyan, Neftchala regió d’Azerbaijan per mantenir els paisatges semidesèrtic, les gaseles protegides, i fauna especifica de la zona, protegida per la supervisió d’ecologistes, creant condicions adequades per al turisme i la conservació. El Mar Caspi, cobreix l’Est, el Recol·lector General Shirvan, el llac de Chala (Gizilgaz) al Nord de l’àrea, i proporciona aigua a les gaseles i aus de la zona. Arribada i allotjament a Bakú.

 

Dia 11 SETEMBRE – BAKÚ-ISTANBUL-VALÈNCIA

 

A primera hora del matí, trasllat a l’aeroport i eixida del vol de tornada a València (via Istanbul). Arribada a València prevista sobre les 17:00 hres.

 

ENS ACOMPANYARÀ: PACO BAIXAULI + GUIA LOCAL

 

PREU PER PERSONA.- 1390 euros + 190 de taxes d’aeroport

Suplement per habitació individual.- 290 euros

 

INCLOU:

  • Tiquet d’avió València-Bakú-València (via Istanbul)

 

  • Bus per a tot el recorregut

 

  • Hotels ****.

 

  • Desdejunis + 6 dinars + 6 sopars

 

  • Entrades

 

  • Assegurança de viatge

 

Informació addicional

Pes190 kg
Assegurança - Anul·lació

A. Inclosa, A. no inclosa

Taxes aeroport (obligatòries)

Taxes aeroport

Tipus habitació

Doble

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Azerbaidjan, LA PORTA ORIENTAL DE LA RUTA DE LA SEDA (3-11 DE SETEMBRE, NO QUEDEN INDIVIDUALS)”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon: