Marcador de posició

Avila

Als 500 anys de santa Teresa, ÀVILA, ALÉ DE L’HISTORIA. “Las edades del hombre” i la universalitat d’una dona.

 

Les muralles del segle XII són la imatge d’Àvila. El recinte emmurallat millor conservat del món amb un petimetre de dos kilòmetres i mig. Un murs que aixopluguen una vida urbana extenso y viva que transcorre per carrers carregats d’història, places a mida humana, racons atapeïts de llegendes, cases romàniques, palaus gòtics i renaixentistes, edificis manieristes i barrocs, jueries, temples, convents, els records de les diferents cultures que hi convivien…tot configura i manifesta un ric patrimoni, la veu de l’historia. Aquell alè del segle XVI de l’esplendor i de l’espiritualitat encarnada en Teresa de Cepeda y Ahumada, que ara celebra 500 anys. L’art, la mística, les tradicions, la gastronomia, o la natura, la ciutat medieval i , a la vegada, moderna, s’apleguen per a brindar un sojorn inesborrable. A.Ll.

Detalls del producte

ITINERARI

 

9 d’octubre VALÈNCIA- ÀVILA

A les 8 hores, eixida, des de la vorera de l’Institut Lluís Vives del carrer de Xàtiva, per a anar fins a Àvila. Dinar en ruta. Arribada a l’hotel, situat al centre de la ciutat, i distribució de les habitacions. Per la vesprada, passeig pel circuit de les muralles del segle XII, el millor exemple d’arquitectura militar del romanicot espanyol i model de l’arquitectura medieval europea.

 

10 d’octubre ÀVILA- LA JUERIA I “LAS EDADES DEL HOMBRE”

Breu recorregut pel barri jueu d’Àvila, que encara conserva l’aroma dels grans místics com Teresa de Jesús i Juan de la Cruz (amb antecedents judeoconversos) i l’arquitectura d’aquells artesans i mercaders. Visita a l’Exposició de “Las Edades del Hombre” dedicada a Santa Teresa ubicada en elConvent de la Marededédeu de Gracia, la Capella de Mosén Rubí i l’església de San Juan Bautista i que recull obres contemporànies de la santa procedents de tota la geografia espanyola.

 

11 d’octubre ÀVILA-MADRIGAL DE LAS ALTAS TORRES

Passeig pels principal monuments d’Àvila, i ruta de santa Teresa com la casa natal , Palau de Nuñez Vela (s. XVI), Monestir de l’Encarnació (1478), Casa de Guimar, Santo Tomé (s. XII), Monestir de Sant Josep (1562) , Basílica de Sant Vicent, Catedral… A primera hora de la vesprada, excursió a Madrigal de las Altas Torres, ciutat natal de la reina Isabel la Catòlica, amb muralles, plaça majors i destacats edificis històrics.

 

12 d’octubre ÀVILA-MOMBELTRÁN- GUISANDO- VALÈNCIA

Temps lliure a Àvila. Eixida cap a València. Breu parada a l’imponent castell de Mombeltrán, del segle XV, i als Toros de Guisando, escultures del segle II a. C., on es signa el Tractat que reconegué com a hereva de Castella a Isabel la Catòlica. Dinar en ruta. Tornada a València, on esperem arribar cap a les 21 hores.

 

ENS ACOMPANYARÀ: Alfons Llorenç

INCLOU: Bus per a tot el recorregut, hotel **** céntric, mitja pensió i assegurança de viatge

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Avila”

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon:

Descobreix