Marcador de posició

Albarracín

ALBARRACÍN: NATURA I PATRIMONI DE LA TAIFA DE IBN RAZIN. La Ciutat d’Albarracín és un dels conjunts historico-artístics més bells i complexos de la Península, per això ha sigut declarat Monument Nacional i està proposat per ser Monument d’Interés Mundial de la UNESCO.

 

La seua espectacular ubicació muntanyosa envoltada pel riu Guadalaviar la feren inexpugnable, afavorint la creació del Taifat Independent dels Ibn Razin, amb les seues muralles i alcassaba. Amb la conquista cristiana va continuar la seua independència de la corona. Destaca per la arquitectura d’algeps rojos, fusta i forja de les seues cases i palaus medievals.

 

A més a més la seua comarca alberga uns grans atractius naturals i paisatgístics: els grans boscos de pinastres i el paisatge del rodeno, el naiximent dels rius Tajo, Guadalaviar i Cabriel, i una de les millors mostres d’art rupestre llevantí. JC

Detalls del producte

PROGRAMA.

 

DISSABTE 17: EL PAISATGE DEL RODENO i l’ART RUPESTRE LLEVANTÍ.

A les 8 hores eixida de València (8.25 de Sagunt). Arribada a Bezas i a continuació itinerari pel Paisatge Protegit dels Pinars de Rodeno, visitant el Centre d’Interpretació de Donarque, i també el Parc Cultural d’Albarracín, especialment la seua important mostra d’art rupestre llevantí amb nombrosos abrics rocosos. Dinar a la zona (no inclós) i després allotjament a l’hotel. A continuació passeig i temps lliure per Albarracín. A les 20.30 sopar a l’hotel.

 

DIUMENGE 18: LA TAIFA INDEPENDENT DE IBN RAZIN

A les 8.30 hores desdejuni a l’hotel. En primer lloc farem una ruta paisatgística per l’entorn de la ciutat d’Albarracín gaudint del seu impressionant entorn natural i arquitectònic que fan d’ella una de les poblacions més belles de la Peninsula. Després visita guiada pel patrimoni històric, cultural i arquitectònic de la històrica capital de la taifa independent de Ibn Razin amb les seus muralles, Castell, Catedral i cases i palaus medievals. Dinar lliure a Albarracín. A les 16.30 h. eixida cap a València.

 

ENS ACOMPANYARÀ: JORDI CORTINA

INCLOU:

* Bus des de València

* Hotel a Albarracín

* Mitja pensió

* Assegurança de viatge

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Albarracín”

Reserves

Horari d’oficina

De dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

Divendres de 9:30 a 13:30 h

(Divendres per la vesprada tancat)

 

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74

reserves@esplaiviatges.com

 

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon:

Descobreix