QUI SÓM

NOSALTRES

Nosaltres

“Quan surts per fer
el viatge cap a Ítaca,
has de pregar que el camí siga llarg,
ple d’aventures, ple de coneixences,
que siguen moltes les matinades
que entraràs en un port
que els teus ulls ignoraven,
i vagis a ciutats
per aprendre dels que saben”

(Konstantinos P. Kavafis)

Esplai Viatges som una empresa jove, però integrada per professionals amb més de 25 anys d’experiència en el sector turístic en general i de les agències de viatge en particular. Ja tenim, i posem al vostre servei, una ben llarga i consolidada experiència en la creació i proposta de camins pel nostre País i pel nostre món, que ens ajuden a conèixer-los millor i a estimar-los més, al temps que ens proporcionen un oci més ple.

 

Som exigents en el nostre treball per tal d’oferir-vos viatges amb noves maneres i formes i amb la més bona qualitat al preu més reduït, viatges ben suggestius, imaginatius i interessants, creatius i diferents, d’autor i tan ben fets com un curós i bell treball d’artesania.

 

Som un grup de professionals i documentats, preparats i il.lusionats col·laboradores i col.laboradors al vostre servei que atenem de forma exclusiva i especialitzada les vostres exigències de nivell i qualitat i les vostres aspiracions de coneixements, descobriments, aventures, sense renunciar oferir un possible lloc d’encontre, relació i d’amistat.

 

Som una empresa compromesa amb la revalorització i difusió de la cultura i dels patrimonis històrics, artístics, culturals, naturals, mitjançant els viatges, que ens donen a conèixer terres i persones, tractant de canalitzar tot el nostre esforç en aconseguir la vostra més plena satisfacció, amb viatges que harmonitzen l’estima a la nostra llengua i cultura amb l’humanisme i la universalitat.

 

Som gent compromesa amb vosaltres. La nostra exigència és l’excel·lència. I. el més important de tot eres tu, sou vosaltres, amigues i amics.

Com dirien els nostres Borja: “Sempre a vostre servei i honor prests”

HORARI D’OFICINA

De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 19:00 h

(Divendres per la vesprada tancat)

C. Periodista Azzati, 5, 2n, 3B · 46002 · València
96 351 12 74 · reserves@esplaiviatges.com · www.esplaiviatges.com

Necesites ajuda?

Nosaltres et telefonem

Nom:

Telèfon:

made by mODUSoPERANDI Publicidad